Geen categorie

Dagprogramma Italië Alpenreis met de verzilverde oneindige bochten.

Dag 1:

Zondagmiddag/avond aankomst in Frankrijk op de camping Landslebourg. Als alle deelnemers aanwezig zijn zal de eerste briefing/kennismaking gehouden worden. Eventueel kan er s’avonds gezamenlijk gegeten worden.

BERG MARMOT
Dag 2:

Maandagochtend vetrek rond 9 uur en kunnen de laaste boodschappen voor het aanstaande bivak gedaan worden. We zullen via Lac de Mont Cenis rijden naar een kleine steengroeve waar we eventuele rijvaardigheden kunnen verscherpen. In Susa kunt u de eerste Italiaanse cappucino nuttigen. S’avonds zullen we in de bergen een bivak plannen, wat afhankelijk van het weer is. Verwachte ETA bij het bivak zal rond 16:00 uur

LAC DE MONT CENISDag 3:

Dinsdagochtend vetrek rond 9 uur. Vandaag zulllen via Oulx de “Testa dell’Assietta” gaan rijden.
In Oulx kunt u boodschappen doen voor de middag en de avond op de camping. Op de camping is er ook een mogenlijkheid voor een eenvoudige maaltijd. ETA zal rond 17:00 uur zijn.

Dag 4:

Woensdagochtend vetrek rond 9 uur. In Perosa Argentina kunt U tanken en de boodschappen doen voor ons 2e geplande bivak in de avond. Deze dag zal iets langer zijn als de vorige dagen maar de bivakplek zal adembenemend zijn. Vandaag zult U door de grootste marmersteengroeve komen van Europa. ETA zal rond 18:00 uur zijn.

VALLEIDag 5:

Donderdagochtend vetrek rond 9 uur. Deze dag zal wederom stevig zijn maar ook weer de moeite waard. De diversiteit aan kleuren zal u bijblijven en naar meer doen verlangen. S’avonds zullen wij aankomen in Demonte waar een complete maaltijd voor de hele groep zal worden bereid met hoofdzakelijk ingredienten uit de streek. ETA zal rond 18:00 uur zijn.

CAMPING IN DEMONTE
Dag 6:

Vrijdagochtend vetrek rond 9:30 uur. Vandaag kunnen we nog eenmaal genieten van de heerlijke Italiaanse cappucino, we zullen het meerendeel ook weer in Frankrijk rijden waar de espresso toch ook weer lekker zal smaken. S’avonds gaan we nog eenmaal een bivak plannen in Frankrijk of Italië?
Voor het bereiken van onze bivak plek zullen we nog de krapste haarspeldbochten gaan rijden. ETA zal rond 17:00 uur zijn zodat wij Fort Central nog kunnen gaan verkennen en aansluitend een groot kampvuur kunnen maken waar iedereen gezellig aan mee kan doen.

FORT CENTRAL

Dag 7:

Zaterdagochtend vertrek waneer U wilt. Einde reis.