Geen categorie

Dagprogramma Midden-Frankrijk SUV, de bronstige hertenrit.

Dag 1:

Maandagmiddag/avond aankomst gîte/camping. Als alle deelnemers gearriveerd zijn zal de kenninsmaking en eerste briefing gehouden worden.

Dag 2:

Dinsdagochtend vertrek 9 uur. Verkenningsrit in het centrum van Frankrijk, lievelijke paadjes afgewisseld met een heuveltje voor een prachting uitzicht. Deze dag zullen wij diverse geografische middelpunten van Frankrijk bezoeken. Aankomsttijd verblijfsaccomodatie 16:30 uur.

Dag 3:

Woensdagochtend vertrek 9 uur. Vandaag zal de prachtige groene route van de “Les Maîtres Sonneurs” worden gevolgd waarna we zullen eindigen bij een lokale wijnproeverij. Hier krijgen we een uitleg over het maken van de streekwijn. Aankomsttijd verblijfsaccommodatie 17:00 uur.

Dag 4:

Donderdagochtend vertrek 9 uur. Op het programma staat een route door het grootste loofbomenbos “Forêt de Tronçaise” van Europa. Indien het weer het toelaat zullen wij in dit bos s’avonds eten en hopelijk zullen we dan het roepen van de herten kunnen horen. Aankomsttijd verblijfsaccommodatie onbekend.

Dag 5:

Vrijdagochtend na het ontbijt einde reis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.