Geen categorie

Dagprogramma LAC DE VASSIVIÈRE de beroemde blikken buiger en de beruchte granieten keien reis.

Dagprogramma (onder voorbehoud van de weersomstandigheden en eventuele gebeurtenissen)

Dag 1 :

Aankomst op zondagmiddag/avond aan het Lac de Vassivière op de camping.
Als alle deelnemers aanwezig zijn zal de eerste briefing/kenninsmaking gehouden worden.

Dag 2:

Maandag vertrek rond 9 uur. Vandaag zullen wij het terrein wat gaan verkennen en de eerste proeven gaan rijden. De lunch zal in het bos of aan het meer genuttigd worden.
Eventuele boodschappen kunnen bij aanvang van deze rit gedaan worden alsmede ook het tanken van de auto’s. Wij zullen tussen 16:00 uur en 17:00 uur weer terugzijn op de camping waar wij natuurlijk gezellig de gereden dag doornemen.

Dag 3:

Dinsdag vertrek rond 9 uur. Vandaag gaan we direkt het terrein in dus geen boodschappen en ook geen tanken. Brood kunnen we bestellen op de camping voor tussen de middag waar we weer in het veld zullen gaan lunchen. De proeven van vandaag zullen spannender zijn dan dag 1.
Terugkomst op de camping rond 16:30 uur.

Dag 4:

Woensdag vertrek rond 9 uur. Eventueel doen we indien gewenst boodschappen en de autos tanken. Deze ochtend gaan wij het “Plateau van de Millevache” op, dit is een prachtige route maar niet moeilijk. Op het plateau zullen wij een mooi plekje vinden voor de lunch. Na de lunch gaan we weer het ruigere terrein opzoeken. Terugkomst op de camping rond 16:30 uur.

Dag 5:

Donderdag vertrek rond 9 uur. Geen boodschappen en ook geen tanken. Deze dag zal nat zijn. Lunchen in het bos. Terugkomst op de camping rond 16:30 uur.

Dag 6:

Vrijdag vertrek rond 9 uur. We nemen de tijd voor eventuele boodschappen en te tanken. Vandaag kunt u aangeven welke proef U nog eens een keer zou willen doen zodat U de vaardigheden, die U heeft bijgeleerd deze week, in praktijk kunt brengen. Lunchen gebeurt zoals de hele week in het veld.
Deze middag kunt u uw auto wassen en reisvaardig maken.

Dag 7:

Zaterdag vertrek waneer U wilt. Einde reis.