Balkan Gebied, reizen

Balkan gebied (ontdekking)

Prijs per persoon: 400 €
(bij bezetting van 2 personen per auto)

Deze reis zal een ontdekking worden voor ons allemaal, wij gaan met een niet te grote groep, 5 landen van de Balkan bezoeken. Tijdens deze ontdekkingsreis zal flexibiliteit en ontdekking naar de mooiste routes en plaatsen voorop staan.

Op zoek naar het avontuur, stap in en ga mee!!!

Bij deze ontdekkingsreis zullen we starten in 34016 Fernetti Italie, dicht bij Triest, op een camping. De volgende dag zullen we beginnen aan de ontdekking van de landen Slovenie, Kroatie, Bosnie & Herzegovina, Montenegro en Servie.

De verwachting is dat we mooie routes, natuurlijk ook off road,  alsmede de gewoontes van de genoemde landen gaan ervaren.

Ook hebben wij ruimschoots de tijd diverse bezoekjes te brengen aan alle bijzonderheden die de diverse landen ons zullen bieden tijdens onze ontdekking.

Deze reis betreft een trektocht en zullen we camping afwisselen met bivak, geschikt voor iedereen met een avontuurlijke instelling gemixt met een gezonde dosis flexibiliteit en aanpassingsvermogen indien gewenst.

Reis datums

LET OP. dit betreft een pilotreis, wij als organisatie zijnde zijn ook voor het eerst in het Balkan gebied. wij proberen zoveel mogelijk af te wisselen tussen bivak en camping, het kan dus gebeuren dat we genoodzaakt zijn meerdere overnachtingen te doen in de middle of nowhere. Hoge maten van flexibiliteit is geboden omdat wij niet precies weten hoe laat wij bij de volgende camping aan zullen komen bijvoorbeeld. Alle beslissingen die genomen moeten worden gebeurd in overleg met elkaar. de prijs is EXCL eten, overnachtingen, brandstof.

het motto is dan ook samen uit samen thuis.

Kleine foto impressie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.